Grisslingebistro.se

Bra restauranger i Grisslinge

Bra restauranger i Grisslinge

Bra restauranger i Grisslinge

När man pratar om de bästa restaurangerna i Grisslinge kommer oftast Krogen Grisslinge på tal. Inte nog med att maten smakar gudomligt, bara utsikten i sig är värd att komma dit för. Ett restaurangbesök ska inte bara innehålla god mat och dryck utan hela upplevelsen i sig ska vara trevlig och välkomnande för att gäster ska komma tillbaka. Menyn ska vara varierande om det inte är så att restaurangen har en speciell inriktning till exempel som fiskrestaurang eller köttrestaurang. Det diskuteras ofta vilka restauranger som är de bästa på olika platser och då är det främst mat, dryck, inredning och service som bedöms.

Kunna erbjuda en hel upplevelse

När man bor i ett litet samhälle är det ännu viktigare att producera och tillverka bra mat samt upplevelser till gästerna. I Grisslinge finns det ett fåtal restauranger som har bra betyg och är väldigt uppskattade. Systrarna Delselius är en av de restauranger tillsammans med krogen Grisslinge som anses vara de populäraste i området. Villa Soludden bygger ut sitt hotell i Grisslinge för att inte endast stå på ett ben då det i nuläget mest är och används som en konferensanläggning. Fester, event, födelsedagar och bröllop anordnas i dagens läge på Villa Soludden och man ser en stadig ökning av återkommande samt nya kunder.

Byggnation av Villa Soludden

Främst behöver man en ny tillbyggnad för att få plats med hotellrum men i övrigt kan den redan befintliga anläggningen användas. Det planeras att byggas en korridor som kommer länka samman de två byggnaderna. I nuläget hittar man 15 stycken övernattningsrum som man då vill utöka till 21 stycken och man vill ha en konferenslokal som rymmer hela 20 personer. Detta gör man för att kunna möta den intresseökning som har skett på senare år. Huset har genomgått renovering innan, vid ett tidigare ägarbyte år 2010-2011. Den finska arkitekten Reijo Hillberg ritade huset år 1990 och huset är byggt av glas, trä och täljsten.